Bešiktaš ubedljiv na domaćem terenu, Ljajić zaokružio poker! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktaš ubedljiv na domaćem terenu, Ljajić zaokružio "poker"! (video)

Sjajne partije u Turskoj pruža nekadašnji fudbaler Partizana.

Fudbaleri Bešiktaša ostvarili su vrlo bitnu pobedu u 30. kolu turske Super Lige pošto su na domaćem terenu savladali Ankaraguču sa 4:1.

Povela je domaća ekipa golom Buraka Jilmaza u osmom minutu meča, ali se na drugi pogodak čekao 54. minut kada je Domagoj Vida udvostručio prednost svoje ekipe.

Devet minuta kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jilmaz je sa penala bio precizan, a tračak nade timu iz Ankare pružio je Hadi Sako u 79. minutu takođe iz penala.

Na scenu je potom stupio reprezentativac Srbije Adem Ljajić koji je dva minuta kasnije nakon duplog pasa veoma lucidno "bocnuo" Bajindira za potvrdu trijumfa ekipe iz Istanbula.

Četiri kola pre kraja šampionata Bešiktaš se nalazi na trećem mestu Super Lige sa 59 bodova koliko ima i Galatasaraj koji ima utakmicu manje.

Lider šampionata je Bašakšehir sa 62 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJAJIĆ OVERIO POBEDU: Srpski reprezentativac strelac za Bešiktaš, koji je opet u igri za titulu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Apr.2019

Srpski fudbaler Adem Ljajić postigao je gol u pobedi Bešiktaša nad Ankaragučuom - 4:1.

Nastavak na Kurir...

Liga 1 - Baloteli pogodio, pa "požuteo", Marsej se oprostio od Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019

Ne pomaže ni Radonjić...sdafsdfdafFudbaleri Nanta ostvarili su pobedu u Marseju gde su savladali Olimpik sa 2:1 u 34. kolu francuske Lige 1...Loše je krenulo po domaćina koji je već u 22. minutu morao da vadi loptu iz mreže nakon udarca Samjuela Mutusamija...Međutim, na odgovor Marseja nije se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.