Bešiktaš u Ligi Evrope, Ljajić još dve asistencije!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktaš u Ligi Evrope, Ljajić još dve asistencije!

Sjajni Adem Ljajić je bio ponovo ključni igrač Bešiktaša.

Ekipa Bešiktaša je ciljala titulu ove sezone u turskom šampionatu, ali nisu do nje stigli nakon što su posustali u poslednjim mesecima.

Bešiktaš je danas savladao Kasimpašu sa 3:2, a srpski reprezentativac Adem Ljajić je doprineo sa dve asistencije.

Jalcin je doveo Bešiktaš u prednost u 10. minutu na asistenciju Ljajića, ali je samo tri minuta kasnije Hajradinović izjednačio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za goste.

Ipak, do kraja poluvremena u poslednja dva minuta Jalcin postiže još dva gola, a za njegov het-trik ponovo je asistent bio Adem Ljajić.

Sve što su gosti uspeli da urade jeste da smanje na 3:2 u 67. minutu preko Koite.

Ovom pobedom Bešiktaš je uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ljajić sa dve asistencije uveo Bešiktaš u Ligu Evrope

Izvor: B92, 25.Maj.2019, 08:32

Fudbaleri Bešiktaša pobedili su Kašimpašu 3:2 u poslednjem kolu turske Superlige i zahvaljujući tome osvojili treće mesto na tabeli...Tako su istanbulski crno-beli izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope za sledeću sezonu...Junak velike pobede Bešiktaša bio je trostruki strelac Guven Jalcin,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.