Berluskoni misli ozbiljno, stiglo ogromno pojačanje, Monca cilja elitu!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 10:00

Berluskoni misli ozbiljno, stiglo ogromno pojačanje, Monca cilja elitu!

Izgleda da će Berluskoni i Galijani napraviti tim koji bi mogao da se prošeta kroz Seriju B!

Silvio Berluskoni će ove sezone sa Moncom pokušati da se dokopa Serije A.

On i Adrijano Galijani su preuzeli klub i posle dve sezone ga doveli do Serije B.

Monca je jutros angažovala i najveće pojačanje, u pitanju je Kevin Prins Boateng koji ima još godinu ugovora sa Fiorentinom, a bio je na pozajmici u Turskoj.

"Boa" je naravno bio jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezdi Milana u Berluksonijevo vreme, i sigurno će kvalitetom pomoći ekipi koja, kako rekosmo, ima ambicije da se bori za Seriju A.

Od poznatijih igrača tu je Paleta, nekadašnji štoper Milana, Monca ima i nekoliko mladih igrača koji su na pozajmici iz lombardijskih klubova, golman je Lamana koji je branio za Đenovu, Donati, Fosati, Beluši, Barila, Sampirizi, Rigoni, Afrikanac Makin, imaju prvoligaško iskustvo, pa je jasno zbog čega ovaj tim cilja vrh tabele.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Berluskoni i Galijani spremili "bombu" u Monci

Izvor: B92, 24.Sep.2020

Monca se će biti najozbiljniji kandidat da u sezoni 2020/2021 uđe u Seriju A...Razlog tome nije samo meteorski uspon koji "podržavaju" Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani, već i igrač koji je upravo stigao...Naime, prva zvezda tima koji je preuzeo čuveni tandem iz Milana biće Kevin Prins Boateng...Ovu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.