Batice, već si ovo radio, šta te sprečava da učiniš ponovo, samo u odelu!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batice, već si ovo radio, šta te sprečava da učiniš ponovo, samo u odelu!

Zoran Mirković ima loš skor sa Bešiktašom, ali ne bi mu bio prvi put da izađe iz pakla kao pobednik!

Vreme za podsećanje.

Zoran Mirković je u leto 2000. iz velikog Juventusa stigao u Fenerbahče, zanimljivo istog leta još jedan Srbin, Nikola Lazetić se iz Obilića preselio u slavni turski klub.

U toj prvoj sezoni, sadašnji trener Partizana se okitio titulom sa klubom iz azijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dela Istanbula, inače najstarijim u gradu. Bešiktaš nije njihov najveći rival već Fener, ali Partizanov "Batica" je u debitantskoj godini osvojio titulu, mada je na gostovanju Bešiktašu u prvim kolima prvenstva doživeo poraz.

Te sezone je Fener maestralnim prolećem oduvao rivale, u drugom delu šampionata, na svom stadionu su dobili crno-bele sa 3:1 i na kraju osvojili šampionat, izgubili finale kupa na penale od Genčerbiligija.

Naredne godine, Partizanov sadašnji trener je bio vicešampion, iako ih je Bešiktaš dobio na stadionu "Saračoglu", Fener se revanširao u gostima, slavio sa 2:0, eto, tu stvar bi "Batica" mogao da ponovi večeras u Turskoj.

Treća sezona je bila potpuni neuspeh, Fener je ostao bez Evrope, dva puta su izgubili od Bešiktaša, Mirković je otišao, tačnije vratio se u Partizan da završi karijeru, ali tri godine u Feneru nije zaboravio.

Dakle, protiv Bešiktaša ima dve pobede i četiri poraza za tri sezone u šampionatu, dodajmo i ovaj trenerski remi. Ali, da je pobedio u gostima Bešiktaš jeste. Pa neka to i napravi večeras, ili izvuče remi uz dosta golova za prvi ogromni uspeh svoje nove karijere.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.