AUTO-PUT BEOGRAD-SARAJEVO VAŽAN ZA CEO REGION: Šta nam donosi poseta Erdogana Srbiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO-PUT BEOGRAD-SARAJEVO VAŽAN ZA CEO REGION: Šta nam donosi poseta Erdogana Srbiji?

Ovu deonicu će, kako se očekuje, zajedno obići predsednik Srbije Aleksandar Vučić i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan

Projekat izgradnje auto-puta Beograd-Sarajevo, koji Srbija i BiH realizuju zajedno sa Turskom, veoma je važan ne samo za zemlje koje u njemu učestvuju, već i za ceo region.

Ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič ocenio je na današnjem sastanku u Beogradu da dobro napreduju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << infrastrukturni projekti za koje su potpisani ugovori sa turskom kompanijom "Tašjapi".

Bilgič je rekao da je predstojeća poseta turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji prilika da, između ostalog, bude dodatno unapređena saradnja u oblasti infrastrukture.

Takođe je dodao da je dolazak Erdogana prilika da se razgovara o aktuelnim i potencijalnim novim projektima, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Posebno je istaknut i trenutno najveći među tim projektima - izgradnja prve deonice auto-puta Beograd-Sarajevo, od Kuzmina do Sremske Rače.

, prilikom njegove posete Srbiji.

BONUS VIDEO:ČOVEKOV ŽIVOTNI VEK RASTE: Južnokorejke najdugovečnije, a Srbi će živeti KRAĆE od Hrvata (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.