Izvor: Blic, 28.Avg.2020, 11:45

ZNATNO LOŠIJE NEGO U PRETHODNOJ RECESIJI Hrvatski BDP pao za rekordnih 15,1 odsto u drugom kvartalu

Hrvatski bruto domaći proizvod pao je drugom tromesečju za rekordnih 15,1 odsto u odnosu na isti kvartal 2019. godine, prema prvim procenama Državnog zavoda za statistiku (DZS).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveći pad hrvatskog BDP-a od 1996. godine

Izvor: B92, 28.Avg.2020

Zagreb -- U drugom kvartalu ove godine Hrvatski BDP je pao 15,1 posto u odnosu na isto razdoblje lani, objavio je Državni zavod za statistiku...To je više od očekivanja većine analitičara. Šest analitičara koji su učestvovali u anketi Hine u proseku su očekivali pad BDP-a od 13,9 posto, a njihove...

Nastavak na B92...

Hrvatski BDP se srozao za 15,1 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2020

Državni zavod za statistiku Hrvatske (DZS) objavio je danas prvu procjenu prema kojoj je bruto domaći proizvod (BDP) u proteklom kvartalu pao 15,1 odsto na godišnjem nivou, što je njegov prvi pad od polovine 2014. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.