Izvor: Blic, 12.Jan.2020, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOUPOTRBLJAVAJU NJENO IME: Dea Đurđević doživela neprijatnost i moli sve da joj pomognu: "Opomenula sam ih, ali nastavili su sa takvim ponudama"

Voditeljka "Novog jutra", Dea Đurđević se juče oglasila na svom Instagram nalogu i zamolila svoje pratioce da prijave lažni profil koji sa njenim imenom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEA ĐURĐEVIĆ SVE MOLI ZA POMOĆ: Ovo je strašan problem koji ima, govorila je da to više ne rade, a oni...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020

Apelovala je na sve...Voditeljka Dea Đurđević javno se oglasila preko svog Instagram naloga, kako bi sa pratiocima podelila problem koji ima...Dea je objavila fotografiju profila koji zloupotrebljava njeno ime i ugovara poslove umesto nje, što je nju strašno pogodilo i iznerviralo. A kako i ne bi?!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.