Izvor: Blic, 05.Feb.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Simbol politike opozicije su vešala, a moje budućnost Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć da će u četvrtak započeti kampanju "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe. Istovremeno Vučić je poručio da se nije uplašio vešala, koja su korišćena prilikom protesta opozicije, jer su ona simbol sprečavanja napretka Srbije, dok su simbol politike koju on vodi budućnost naše zemlje, nove fabrike i škole, kao i stanovi za mlade ljude.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Simbol politike opozicije su vešala, a moje budućnost Srbije

Izvor: Press, 05.Feb.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć da će u četvrtak započeti kampanju "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe. Istovremeno Vučić je poručio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.