Izvor: Blic, 13.Jun.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Niko neće da se vrati iz grada na selo, a mi se suočavamo sa depopulacijom stanovništva

"Imaćete moju maksimalnu podršku za svaki uspeh i svaku osobu koju ste zadržali u srpskom selu. Niko neće da se vrati u selo kada ode u grad, a mi se suočavamo sa velikim problemom depopulacije stanovništva", proučio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sednice povodom formiranja Nacionalnog tima za preporod sela Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FORMIRAN NACIONALNI TIM ZA PREPOROD SRBIJE! VUČIĆ: Suočavamo se sa depopulacijom, ali sve što budemo mogli, uradićemo da pomognemo u obnovi našeg sela i cele Srbije!

Izvor: RTV Pink, 13.Jun.2019

Želimo da unapredimo uslove za život na selu. Srbija danas ima više novca i da će dosta biti uloženo u zadruge, kao i sve što treba da bi se stanje na selima poboljšalo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon konstitutivne sednice Nacionalnog tima za preporod sela Srbije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.