Izvor: Blic, 10.Apr.2020, 12:19

Vučić: Jedino što se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam, pa posle toga kući

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je smatrao da je važno da obavesti javnost da je njegov sin Danilo zaražen korona virusom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ako treba biću testiran

Izvor: Danas, 10.Apr.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je svakodnevno u kontaktu sa lekarima i da kada bude postajala bilo kakva sumnja da je zaražen biće testiran na korona virus.

Nastavak na Danas...

VUČIĆ RASTURIO MEDIJE KOJI RADE ZA OPOZICIJU: Njihova lažna briga izašla na videlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sa sinom Danilom, koji je zaražen virusom korona, video, ali da se pridržavao svih preporuka i bio na značajnoj udaljenosti od njega...- Video sam sina i volim ga beskrajno, i neću zbog toga da Vam se pravdam, ali sam ga video i bio na značajnoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.