Izvor: Blic, 26.Avg.2019, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 600 Srba koji se bave ovim poslom RADI U NEMAČKOJ, sada je otvoren NOVI KONKURS, a ovo su uslovi za prijavu

Poslednji ovogodišnji konkurs projekta "Triple Win" za zapošljavanje medicinskih sestara i tehničara u Nemačkoj počeo je pre nekoliko dana i trajaće do 4. oktobra. Zainteresovani medicinski radnici mogu da se prijave preko Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), a kroz ovaj projekat za odlazak na rad u Nemačku mogu da konkurišu isključivo oni sa završenom srednjom četvorogodišnjom školom i završenim stručnim ispitom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 600 medicinskih sestara i tehničara preko NSZ pronašlo posao u Nemačkoj, u toku poslednji konkurs

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2019

Poslednji ovogodišnji konkurs projekta "Triple Win" za zapošljavanje medicinskih sestara i tehničara u Nemačkoj počeo je pre nekoliko dana i trajaće do 4. oktobra...Zainteresovani medicinski radnici mogu da se prijave preko Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), a kroz ovaj projekat za odlazak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.