Izvor: Blic, 15.Maj.2021, 06:02

Vikend rasprodaja! Kompletan baštenski nameštaj na akciji!

Ležaljka u dvorištu. Dobra knjiga. Osvežavajući napitak. Sve što vam je potrebno za opuštajuće popodne u bašti! Možda ste već razmišljali o tome da preuredite vašu terasu ili dvorište - a još ako ste jedni od onih koji su oduvek želeli da imaju egzotičan kutak za odmaranje i sunčanje nema boljeg trenutka da iskoristite veliku vikend rasprodaju kako biste se pripremili za leto! Sve od baštenskih stolica i ležaljki do suncobrana i opreme za dvorište danas je na akciji, a na vama je samo da sačekate da vam se isporuči besplatno i to za samo jedan dan!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vikend rasprodaja! Frižider sa zamrzivačem za 13.999 dinara – i još mnogo toga!

Izvor: Blic, 16.Maj.2021, 06:02

Ovu nedelju verovatno provodite odmarajući od posla i obaveza, a kako vam zvuči ideja da je iskoristite i za kupovinu korisnih stvari za vaš dom i baštu koje su baš danas na akciji? Možda ste planirali da preuredite kuhinju, nabavite novi televizor ili sredite dvorište – zato idealna prilika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.