Predstavljen program Beogradske letnje scene

Izvor: Beta Video, 03.Jun.2020, 13:59

Predstavljen program Beogradske letnje scene

BEOGRAD - U Skupštini Grada Beograda novinarima su program Beogradske letnje scene predstavili zamenik gradonačelnika Goran Vesić, zamenica predsednika Skupštine Grada Beograda Andrea Radulović i sekretar za kulturu Ivan Karl. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Karl: Tokom korone kultura nije nestala, nije prestala

Izvor: Beta Video, 03.Jun.2020

BEOGRAD - “Tokom korone kultura nije nestala, nije prestala, samo je promenila oblik i mesto i sada posle korone se vraća na svoje mesto.”rekao je na predstavljanju programa Beogradske letnje scene sekretar za kulturu Ivan Karl. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Počinje rekonstrukcija oronulog platoa u Košutnjaku na kojem je UBIJEN SRPSKI VLADAR

Izvor: Blic, 04.Jun.2020, 10:24

Zavod za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda sutra počinje sa radom na projektu rekonstrukcije platoa na kome je bilo obeleženo mesto ubistva kneza Mihaila Obrenovića u Košutnjaku, a Grad Beograd će obezbediti novac da se rekonstrukcija izvrši, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.