“Vaskrsla” jedna od najpoznatijih atrakcija Malte

Izvor: Prva.rs, 11.Avg.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Vaskrsla” jedna od najpoznatijih atrakcija Malte

Kada je popularna stena nakon snažne oluje srušena u martu ove godine, činilo se da je Malta ostala bez jedne od svojih najvećih turističkih atrakcija.
Ipak, ona je nastavila svoj život pod vodom.
"Velika bela stena sa svežim pukotinama izgleda zaista impresivno. Nekoliko zarona je sasvim dovoljno za dugo razgledanje ovog prirodnog dragulja, rekao je Konrad Bar iz agencije "Family Diving Gozo".
"Ipak, u sledećih nekoliko meseci njen izgled će se drastično promeniti. Prekriće >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je alge i postaće zelena. Novi život će prekriti oštre ivice, tako da ronioci žure da je vide onakvu kakva je sada", zaključio je.

Izvor: b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.