Izvor: Blic, 29.Jan.2020, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O NOVOJ SRPSKOJ EVROOBVEZNICI "Jeste rok od 20 godina, ali jeste istina da je interesovanje međunarodnih investitora veliko"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će država na međunarodnom tržištu hartija od vrednosti uskoro prvi put ponuditi dinarske obveznice, na period od 12 godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uskoro prvi put dinarske obveznice na 12 godina

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će država na domaćem tržištu hartija od vrednosti uskoro prvi put ponuditi dinarske obveznice, na period od 12 godina...Vučić je rekao da međunarodni investitori imaju poverenja u srpske obveznice, odnosno ekonomiju Srbije i da je to razlog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.