Izvor: Blic, 16.Sep.2021, 12:07

"VOZILI SU NAS 261 KM/H, PRAVO U LEDNIK" Danas je 13 godina od najveće svetske ekonomske krize, dan kada je PROPAO finansijski div i kada je mnogo toga krenulo niz brdo

Nakon nekoliko pokušaja da se banka spasi, pre tačno 13 godina, u utorak, 16. septembra 2008. najveća svetska investiciona banka "Leman Braders" zaprepastila je svet i svojih 25.000 zaposlenih. Ovaj svetski finansijski div za koga se nije moglo ni pomisliti da bi zbog loše poslovne politike mogao nestati preko noći, tog dana u rane jutarnje sate, podneo je zahtev za stečaj s teretom dugova od čak 600 milijardi američkih dolara!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.