Izvor: Blic, 08.Maj.2021, 10:49

"VIRUS SE NEĆE SMIRITI DOK NE PROĐE KROZ CELU POPULACIJU" Dr Begović: Vakcina jedini način da se izborimo protiv korone

Mutacije koronavirusa će biti, ali ono što se do sada pokazalo je da sve vakcine odlično rade svoj posao - eliminišu se teški slučajevi, eliminiše se situacija da se dođe do respiratora, eliminišu se situacije i za kiseonik, objašnjava direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo dr Jelena Begović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"VIRUS SE NEĆE SMIRITI DOK NE PROĐE KROZ CELU POPULACIJU" Dr Begović upozorila sve građane - vakcina jedini spas

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021

Kako je Begović istakla za RTS, "vakcina je trenutno jedini način da se izborimo protiv korone i da se da se korona neće smiriti dok ne prođe kroz celokupnu populaciju"...Mutacije koronavirusa će biti, ali ono što se do sada pokazalo je da sve vakcine odlično rade svoj posao - eliminišu se teški...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.