Izvor: Blic, 12.Maj.2022, 13:56

"VIDEO SAM SRĐANOVO RASKOMADANO TELO, MAMA JE REKLA DA ĆE DELOVE DA RAZBACA PO ZRENJANINU" Terezin sin otkrio kako je ubila supruga: "Njegove poslednje reči su bile: 'ZOVI HITNU'"

Damir Lj. (18) iz Zrenjanina, sin Tereze Perić (46) koja je nožem usmrtila, a potom motornom testerom isekla delove tela Srđana Perića (42), potvrdio je da je njegova majka planirana da nakon monstruoznog zločina delove tela muža razbaca po Zrenjaninu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SU BILE POSLEDNJE SRĐANOVE REČI! Terezin sin otkrio detalje UŽASA: Evo šta je planirala sa DELOVIMA TELA muža

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2022

On je pozvao policiju i prijavio majku...Damir Lj. (18) iz Zrenjanina, sin Tereze P. (46) koja je nožem usmrtila, a potom motornom testerom isekla delove tela Srđana P. (42), potvrdio je da je njegova majka planirana da nakon monstruoznog zločina delove tela muža razbaca po Zrenjaninu...U loncu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.