Izvor: Blic, 02.Avg.2019, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI ZAOKRET Da li će niže kamate u Americi pojeftiniti kredite i u Srbiji?

Može se očekivati da zaokret u karakteru monetarne politike Američke centralne banke (FED) ima određenog uticaja i na Srbiju, kroz dalji pad premije rizika zemlje, povećano interesovanje stranih investitora za ulaganja u hartije od vrednosti, kao i po osnovu zadržavanja povoljnih uslova zaduživanja, ocenjuju za "Blic Biznis" iz Narodne banke Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRUPAN ZAOKRET Da li će niže kamate u Americi POJEFTINITI KREDITE i u Srbiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019

Može li se očekivati promena za našu zemlju?..Može se očekivati da zaokret u karakteru monetarne politike Američke centralne banke (FED) ima određenog uticaja i na Srbiju, kroz dalji pad premije rizika zemlje, povećano interesovanje stranih investitora za ulaganja u hartije od vrednosti, kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.