Izvor: Blic, 25.Avg.2019, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI ZLOČINA U JABUKOVCU Žene se borile sa ubicom, gazda Raja SMAKNUT POSLEDNJI

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprva zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI ZLOČINA U JABUKOVCU! Gazda Raja ubijen poslednji, žene se borile sa ubicom

Izvor: RTV Pink, 25.Avg.2019

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, Davor P. je uhapšen.

Nastavak na RTV Pink...

SEKIROM KRENULA NA UBICU Tri žene su spavale kada je krvavi razbojnik ušao u Rajinu kuću, a onda se jedna IZNENADA PROBUDILA

Izvor: Blic, 25.Avg.2019

Kada je Davor P. u pokušaju pljačke ušao u kuću porodiće Kazimirović, unutra nije zatekao jednu, već tri žene koje su spavale. Sestričina Raje Kazimirovića, Dragana Jozeljić se prva probudila i videla provalnika, a tada je počela borba, nezvanično saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.