Izvor: Blic, 20.Maj.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE METEOROLOGA Nevereme stiže u Beograd, očekuju nas PLJUSKOVI I GRMLJAVINA

Beograđani, spremite se za kišu, pa čak i nevreme poput onog sinoćnjeg koje bi moglo da pogodi prestonicu već u narednim satima! Prve kapi pale su na Novom Beogradu, kišni oblaci se šire i na ostatak prestonice, a kako počinje popodnevni špic naoružajte se strpljenjem na putu do kuća ili druge željene destinacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠPIC, PLJUSAK, KOLAPS Meteorolozi najavljuju NEVREME, na ulicama KOLONE VOZILA, a na auto-putu LANČANI SUDAR

Izvor: Blic, 20.Maj.2019

Beograđani, spremite se za kišu, pa čak i nevreme poput onog sinoćnjeg koje bi moglo da pogodi prestonicu u narednim satima! Kako je u toku popodnevni špic naoružajte se strpljenjem na putu do kuća ili druge željene destinacije, a ako ikako možete izbegavajte auto-put pošto su na njemu kilometarske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.