Izvor: Blic, 03.Sep.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO MAJKU, A POSLE 20 GODINA I OCA Tetka muškarca koji je šokirao Zagreb: Ne mogu da zaboravim trenutak kad sam videla telo svoje sestre

- Pre mesec dana došla sam u Travno da vidim Ivka i Ivana. Nekoliko puta bila sam kod zgrade ne bi li ih srela. Zvonila sam na vrata, ali niko se nije javljao. Imala sam osećaj da će se nešto loše dogoditi - rekla je tetka Ivana Nujića (41) koji je osumnjičen za ubistvo oca Ivka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TETKA HRVATSKOG PSIHA OTKRILA UŽASNE DETALJE: Sećam se dana kad mi je Ivan iskasapio sestru

Izvor: Kurir, 03.Sep.2018

Ivan Nujić (41) iz Travne osumnjičen je da je u subotu svirepo ubio svog oca Ivka (77). Kako prenose hrvatski mediji, Ivan je Ivka prvo davio, a potom mu je prerezao grkljan. Prethodno se Ivan danima na Fejsbuku hvalio kako je 1997. godine ubio svoju majku!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.