Izvor: Blic, 14.Dec.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN NAPADAČ IZ STRAZBURA Ministar unutrašnjih poslova Francuske: Zapucao je, policajci su ga usmrtili

U velikoj policijskoj akciji koja je večeras sprovedena u strazburškom kvaru L Meno, ubijen je Šerif Šekat (29) koji je u utorak isvršio napad kod božićne pijace u tom gradu, potvrdio je večeras ministar unutrašnjih poslova Francuske Kristof Kastane.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FRANCUSKI MINISTAR OTKRIO DETALJE: Policajci prepoznali teroristu na ulici! Kad su hteli da ga uhapse, on počeo da puca, brzo su reagovali i ubili ga

Izvor: Kurir, 14.Dec.2018

Francuski ministar unutrašnjih poslova, Kristof Kastane, potvrdio je večeras da je u policijskoj akciji ubijen Šerif Šekat, osumnjičen za terorističku akciju na božićnom vašaru u Strazburu, u kojoj je ubio tri osobe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.