Izvor: Blic, 28.Okt.2021, 19:21

UBICA IM JE UŠAO U DOM, POPIO KAFU, PA U NJIH ISPALIO KIŠU METAKA "Sigurna sam da ih je ubio neko koga su poznavali, likvidacija moje porodice liči na UBISTVO ĐOKIĆA"

Na Svetu Petku 2007. u stanu u Žarkovu ubijeni su Zoran, Dragica i Željko Obradović i njegova devojka Maja Gostić. Tog dana slavili su useljenje u stan, a ubica je ušao u njihov dom poslužio se kafom, a zatim u njih ispalio kišu metaka. Policija je našla 56 čaura, ali od ubice 14 godina ni traga ni glasa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"IMA DOSTA SLIČNOSTI U UBISTVU ĐOKIĆA I MOJE PORODICE" Monstrum ušao u kuću, popio kafu pa ispalio kišu metaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021

Na Svetu Petku 2007. u stanu u Žarkovu ubijeni su Zoran, Dragica i Željko Obradović i njegova devojka Maja Gostić...Tog dana slavili su useljenje u stan, a ubica je ušao u njihov dom poslužio se kafom, a zatim u njih ispalio kišu metaka. Policija je našla 56 čaura, ali od ubice 14 godina ni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.