Izvor: Blic, 10.Maj.2021, 08:10

U šoping i po vakcinu u još dva tržna centra, hoće li biti i NOVIH POKLON VAUČERA? A šta bi mogle da bude nove odluke Kriznog štaba? Pratite nas UŽIVO (VIDEO)

Kao i svakog radnog dana, donosimo vam najvažnije informacije iz naše prestonice. Koje su to servisne informacija koje su vam važne za ovo jutro, ali i koje su top teme, saznaćete ako nas budete pratili na našoj Fejsbuk stranici Beograd na Blic.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šta još od mera može da bude relaksirano, kakav je vremenski OBRT PRED NAMA i kojih 630.000 građana će se obradovati sutra: Pratite nas UŽIVO (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Maj.2021, 08:09

U iščekivanju novog zasedanja Kriznog štaba, mnogi se nadaju daljem popuštanju mera. Šta bi još od mera moglo da bude relaskirano, zašto današnji dan treba da iskoristite maksimalno za uživanje i završavanje obaveza i koje su vam servisne informacije potrebne za ovo jutro i ostatak dana - pratite...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.