Izvor: Blic, 17.Jun.2020, 15:48

"U BUDVI SE BRANI CRNA GORA" Gradonačelnik Budve sa nogom u gipsu nakon obračuna sa policijom poziva na bunt (FOTO, VIDEO)

Gradonačelnik Budve Marko Carević, predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović i ostali funkcioneri Opštine Budva pušteni su na slobodu. Carević je odvezen u bolnicu iz koje je izašao sa štakama i nogom u gipsu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik i predsednik Skupštine opštine Budva pušteni na slobodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020

Policija je pozivala građane da se raziđu, a oni su odbijali..Gradonačelnik Budve Marko Carević, predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović i ostali funkcioneri Opštine Budva pušteni su na slobodu...Carević je kazao da su oslobođeni krivične odgovornosti. Svi su pušteni, osim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Carević i Radović na slobodi: "Moderna Crna Gora" napala svoj narod

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2020

BUDVA - Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović i svi ostali funkcioneri pušteni su na slobodu, javljaju crnogorski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kolaps u Budvi - nestali ključ i pečat opštine VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2020

Gradonačelnik Budve Marko Carević, predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović i ostali funkcioneri te opštine pušteni su na slobodu, pišu Vijesti...Carević je kazao da su oslobođeni krivične odgovornosti. Svi su pušteni, osim njegovog sina koji je, kako je kazao, navodno napao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.