Izvor: Blic, 02.Nov.2018, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turizam u Srbiji CVETA, pogurali ga VAUČERI I PENZIONERI, a gosti dolaze ČAK SA ISLANDA

Turizam u Srbiji poslednjih godina i te kako puni državnu kasu. Prošle godine prihodi od turizma iznosili su 1,2 miliona evra, dok bi ove godine, procene su nadležnih u resornom ministarstvu, ta suma mogla da bude rekordna - oko 1,4 miliona evra. Samo za prvih osam meseci ove godine ostvaren je rast od 13 odsto, pa se očekuje da se taj trend nastavi do kraja 2018. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIJA NOVI RAJ ZA TURISTE! Penzioneri ODUŠEVLJENI vaučerima, a stranaca svake godine SVE VIŠE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018

Turizam u Srbiji poslednjih godina i te kako puni državnu kasu, tako da je prema podacima ostvareni prihod od turizma iznosio 1,2 miliona evra..Turizam u Srbiji poslednjih godina i te kako puni državnu kasu. Prošle godine prihodi od turizma iznosili su 1,2 miliona evra, dok bi ove godine, procene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.