Izvor: Blic, 01.Mar.2020, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tihomir Stanić o incidentu na snimanju filma o Andriću: Drago mi je što su zapaljene nacističke zastave iako je to bila scenografija

Istorijska drama "Proleće na poslednjem jezeru", scenariste Vuleta Žurića, u režiji Filipa Čolovića snimljena je u produkciji Radio televizije Srbije, a nakon premijere na Festu, 2. marta (18.30) u Kombank dvorani, biće prikazana i na RTS-u 14. marta. Tim povodom na današnjoj konferenciji za novinare na Festu gostovao je deo autorske i glumačke ekipe filma - reditelj Filip Čolović, producentkinja Marija Bereta, glumci Tihomir Stanić, Katarina Marković i Aleksandar Ristoski.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Epizoda iz života Ive Andrića u vreme nacizma

Izvor: SEEcult.org, 01.Mar.2020

Film “Proleće na poslednjem jezeru”, prema scenariju Vuleta Žurića, u režiji Filipa Čolovića, bavi se jednom epizodom iz života književnika i diplomate Ive Andrića, a nakon specijalne projekcije na 48. Festu, imace i televizijsku premijeru 14. marta na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.