Izvor: Blic, 13.Jan.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej pozvala poslanike da PODRŽE SPORAZUM: "Postoji rizik da izađemo iz evropskog bloka ili da se Bregzit UOPŠTE NE DESI"

Britanska premijerka Tereza Mej upozorila je da će, ukoliko Velika Britanija ne uspe da dovrši Bregzit, to biti katastrofalno i neoprostivo kršenje poverenja u njenu demokratiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mej: Bregzit bez dogovora - zloupotreba poverenja

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2019

Britanska premijerka Tereza Mej poručila je da bi neispunjenje Bregzita bila "katastrofalna i neoprostiva zloupotreba poverenja" u demokratiju...Ona je u svom tekstu za "Sandej ekspres" apelovala da poslanici podrže njen dogovor o Bregzitu, prenosi Bi-Bi-Si (BBC)...U suprotnom, smatra premijerka, postoji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.