Izvor: Blic, 20.Jun.2020, 12:19

Tajni svet porodice Kim: Iza eksplozije na granici stoji opaki plan LEDENE KRALJICE SEVERNE KOREJE (VIDEO)

Tajnovitim svetom vladajuće dinastije Severne Koreje gospodari Kim Džong Un, ali se u poslednje vreme sve češće govori o njegovoj sestri Kim Jo Jong, poznatijoj kao "ledena kraljica Severne Koreje". Prošle godine našla se pod lupom javnosti kada je zapretila da će dići u vazduh kancelariju za vezu koja se nalazi na granici sa omraženom Južnom Korejom. Šest meseci kasnije, ispunila je svoje obećanje i time ojačala svoju poziciju u severnokorejskoj piramidi moći. Evo šta sve treba da znate o ženi koja ima najviše šansi da jednoga dana zavlada ovom tajnovitom azijskom državom:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Kimova sestra: Glavni strateg Pjongjanga, ostvarila jednu prijetnju

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2020

Neprikosnoveni vođa Sjeverne Koreje je Kim Džong Un, ali se sve češće govori o njegovoj sestri Kim Jo Džong, koja je u javnosti predstavljena kao jedna od njegovih glavnih propagandista.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.