Izvor: Blic, 19.Sep.2022, 23:49

TUČA U BORČI Muškarac bejzbol palicom tukao dva čoveka po glavi, a kada je pokušao da pobegne desila se BIZARNA SCENA koja se završila u Urgentnom centru

U tuči koja se u ponedeljak ujutru desila u Borči povređene su tri osobe. Do sukoba više osoba je došlo u Ulici Julije Delere, oko 7.30 časova, saznaje Telegraf.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAPAD BEJZBOL PALICOM U BORČI: Muškarac udarao dva čoveka po glavi, pa se dao u beg, a onda se sve završilo BIZARNOM SCENOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2022, 00:07

U tuči koja se u ponedeljak ujutru desila u Borči povređene su tri osobe..Do sukoba više osoba je došlo u Ulici Julije Delere, oko 7.30 časova, saznaje Telegraf.rs. Muškarac sa bejzbol palicom više puta je udario čoveka (64) u leđa i mladića (27) u glavu, a kada je pokušao da pobegne sapleo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.