Izvor: Blic, 15.Jul.2020, 17:30

TRENIRA I SA POLOMLJENOM NOGOM NA VELEPNOM IMANJU Ivana Španović pokazala od čega ne odustaje i niko ne veruje OČIMA: "Samo napred, svaka čast!"

Jedna od naših najboljih atletičarki Ivana Španović nedavno je doživela tešku povredu, prelom metatarzalne kosti zbog koje će morati na dužu pauzu. Ona je na treningu povredila desno stopalo, što je kasnije i potvrdila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivana Španović je kraljica borbenosti: Nema stajanja ni kad boli!

Izvor: Story, 16.Jul.2020, 09:48

Ivana Španović povređena trenira na svom prelepom imanju.  Naša najbolja atletičarka Ivana Španović nedavno je doživela tešku povredu i po svemu sudeći, moraće da napravi dužu pauzu. Naime, ona je za „Sportski žurnal“ otkrila da je polomila metatarzalnu kost: – Neću skakati u julu,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.