Izvor: Blic, 09.Avg.2020, 20:41

TANJA PROLAZI GOLGOTU Moli da vidi sinove, a naša voditeljka je JEDNIM POTEZOM stavila do znanja šta misli o svemu

Pevačica Tanja Savić mesecima je razdvojena od sinova Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan odveo u Australiju. Koliko pati za naslednicima Tanja je pokazala porukom koju je danas podelila na društvenim mrežama i otkrila da sinove nije čula već pet dana, a podrška joj stiže sa svih strana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muž presekao sve veze, danima ne zna gde su i kako su joj sinovi! Tanja Savić van sebe za "Blic": "Ja sada moram da se BORIM ZA NJIH"

Izvor: Blic, 10.Avg.2020, 06:47

Pevačica Tanja Savić mesecima nije videla sinove Đorđa i Maksima, a neretke objave i izlivi osećanja na društvenim mrežama svedoče koliko pati što ne može da ih zagrli. Pored toga, kako je priznala, već danima ne može ni da ih vidi putem video poziva što je bio jedini način da stupe u kontakt,...

Nastavak na Blic...

Tanja Savić otkrila dramatičnu istinu: Ne mogu više da ćutim, neka svi znaju šta mi je učinjeno!

Izvor: Story, 10.Avg.2020

Tanja Savić je još u aprilu počela da preživljava pravu agoniju, a koja traje do danas. Njen surug Dušan Jovančević je tik pred Uskrs odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, te ona ne može da ih vidi. – Dva dana nisam znala gde su deca! Dušan je isključio mobilni telefon, bio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.