Izvor: Blic, 27.Sep.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi koji imaju kredit u "ŠVAJCARCIMA", a ostali su bez stana, mogu da urede OVO i dobiju na desetine hiljada evra nazad

Ukoliko ste ostali bez stana koji ste kupili putem kredita u švajcarskim francima, imate šansu da povratite deo novca za naknadu štete i da tužite banku za utvrđivanje ništavosti valutne klauzule. Takođe, ukoliko ste trenutno u postupku izvršenja, možete da podnesete tužbu jer imate pravo na privremenu meru, odnosno obustavlja se naplata dok se spor ne okonča.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IMA NADE! Šansa za one koji su izgubili stan: Tužite banku, možete da dobijete i desetine hiljada evra nazad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019

Svi oni koji misle da su izgubili svaku nadu sa svojim stanom koji im je oduzet zbog kredita u švajcarcima, rodila se nova šansa, tačnije dve..Ukoliko ste ostali bez stana koji ste kupili putem kredita u švajcarskim francima, imate šansu da povratite deo novca za naknadu štete i da tužite banku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.