Izvor: Blic, 02.Avg.2021, 15:58

"Svako jutro me umesto alarma budi bušilica!": Kućni red narušen oko 4.362 puta u Beogradu

Komunalna milicija od početka godine imala je čak 4.362 prijave građana zbog remećenja kućnog reda i mira. U zgradama u Beogradu nije nepoznanica da komšije imaju majstora koji buši zid od ranih jutarnjih časova, puštaju glasnu muziku u sitne sate ili da čak svađa komšija odzvanja hodnicima zgrade.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sme li majstor u stanu pored da vas PROBUDI BUŠILICOM U 7 UJUTRU? Pravila i kazne: I da li je nekada neka komšinica platila što je po stanu hodala u klompama ili štiklama (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Avg.2021, 08:09

Komunalna milicija od početka godine imala je više od 4.000 prijave građana zbog remećenja kućnog reda i mira. Stanarima zgrada u Beogradu leti je praktično svakodnevica da se bude uz zvuke bušilice, čekića, jer uvek ima neko u zgradi koji nešto renovira, a onda dođe vikend, pa eto i kućnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.