Stefanović, Trifunović i Nogo o slučaju vešala

Izvor: B92, 09.Feb.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović, Trifunović i Nogo o slučaju "vešala"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je na Tviteru reagovao na tvrdnje poslanika Dveri Srđana Noga i predsednika PSG Sergeja Trifunovića.

Trifunović je najpre naveo da je Nogo priznao u policiji da je doneo vešala na protest.

“Maloletni Nikola Pilipović je vešala samo uzeo iz njegove ruke. Iako postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snimak koji to dokazuje, policija je ipak rešila da privede maloletno dete. Ko je ovde lud?“, napisao je Trifunović.

Usledila je reakcija Stefanovića.

“Niti je bio pozvan, niti je davao bilo kakvu izjavu policiji. Ponovo lažne vesti“, naveo je Stefanović.

Onda se oglasio i Nogo.

“Ministre, vas sam obavestio još u nedelju, u ponedeljak sam više od tri sata bio u gradskom SUP, rekao sam inspektorima i tražio da dam izjavu, u utorak pozvao postupajućeg tužioca, rekao mu telefonom i tražio da me sasluša. Ja ne znam šta još treba?“, upitao je Nogo.

Stefanović je potom napisao da Nogo nije bio u zgradi PU Beograd, već ispred.

“Niste pozvani od strane policije zato što vas nema na snimku, a ni tužilac nije tražio vašu izjavu. To što ste meni pisali na Tviteru ne znači da ste bilo šta prijavili. Za sve što želite da prijavite, broj policije je 192“, napisao je Stefanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Vešala postala ključni deo politike Saveza za Srbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je povodom ponovnog pojavljivanja improvizovanih vešala na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu da se time šalje "veoma štetna poruka građanima", i izrazio očekivanje da će nadležni državni organi s tim u vezi postupati u skladu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.