Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 16:56

"Srbija makar ima nadu da bude deo CIVLIZACIJSKOG SVETA, a Rusija..." Putin je rešio da napravi svoju SOVJETSKU IMPERIJU, ali će to dovesti do katastrofe!

Portret čoveka koji je poprilično oblikovao svet kakav poznajemo danas, prikazan je iz intimne vizure naslovljene Gorbačov. Raj prikazanog nedavno i kod nas, na festivalu dokumentarnog filma Beldoks. Reditelj Vitalij Manski, kome je ovo drugi film o Gorbačovu ali sasvim drukčiji u odnosu na prethodni, vodi film ka tezi da, bez obzira na to kako će istorija suditi Gorbačovu, on ima šansu na sopstveno, konačno svedočenje, i to kroz vrlo čulni filmski doživljaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.