Izvor: Blic, 09.Nov.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u rasprodatom Hangaru prve noći NoSleep Festivala, večeras stiže moćni duo Bicep!

Drugo izdanje No Sleep Festivala koji se u produkciji EXIT tima ovog vikenda održava na 11 lokacija širom Beograda, došlo je do polovine svog 48-časovnog formata. Apsolutni vrhunac prve noći i dana tokom kojih je nastupilo više desetina izvođača, publika je doživela u kompletno rasprodatom Glavnom Hangaru u Luci Beograd gde je zvezda večeri očekivano bila Amelie Lens! Miljenica domaće publike okupila je skoro 7.000 posetilaca, od kojih je gotovo njih pola u Beograd došlo iz oko 40 zemalja sveta! Sa njom su još nastupale tehno zvezde nove generacije, rezident berlinskog kluba Berghain Kobosil, ali i nova belgijska zvezda Farrago, kao i popularni duo Joyhauser čiji hitovi odjekuju najvećim festivalskim pozornicama proteklih godinu dana. Domaću podršku pružila je Sugar Lobby, a nastupe u Luci Beograd pratila je produkcija rezervisana samo za najveće svetske festivale elektronske muzike!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pred punim Hangarom Amelie Lens i Kobosil obeležili prvi dan festivala No sleep u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Beta, 09.Nov.2019

Prvo veče No sleep Festivala u Beogradu obeležili su nastupi di-džejeva Amelie Lens iz Belgije i rezidenta berlinskog Berghain-a Kobosila koji su zatvorili program festivala na glavnom stejdžu u Hangaru Luke Beograd.Program No sleep-a u Hagaru rasprodao je sve karte za prve veče, a pred ljubiteljima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.