Izvor: Blic, 15.Jul.2021, 09:57

Smrad se širi prema Banjaluci: U prnjavorskom "Ribnjaku" uginulo više od pet tona ribe, na pomolu EKOLOŠKA KATASTROFA (VIDEO)

Više od pet tona ribe uginulo je u prnjavorskom "Ribnjaku" zbog visokih temperatura i začepljenja kanala, a ukoliko šteta uskoro ne bude sanirana, ekološka katastrofa preti i ovoj i okolnim lokalnim zajednicama, jer će se, kako kažu nadležni, smrad "čuti" do Banjaluke i Broda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prete zaraza i katastrofa: "Smrad će se 'čuti' do Banjaluke"

Izvor: B92, 15.Jul.2021

Više od pet tona ribe uginulo je u prnjavorskom "Ribnjaku" zbog visokih temperatura i začepljenja kanala...Kako javljaju tamošnji mediji, ukoliko šteta uskoro ne bude sanirana, ekološka katastrofa preti toj i okolnim lokalnim zajednicama, jer će se, kako kažu nadležni, smrad "čuti" do Banjaluke...

Nastavak na B92...

SMRAD SE ŠIRI SVUDA, PRIZOR SNIMLJEN DRONOM: Pomrlo pet tona ribe, zaraza preti da se proširi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2021

Nad tonama uginulog šarana, smuđa i tostolobika u "Ribnjaku" koji je u stečaju duže od godinu već su se nadvila jata ptica, a ukoliko ptice i divljač nastave da razvlače uginulu ribu, moglo bi doći do širenja zaraze..Više od pet tona ribe uginulo je u prnjavorskom "Ribnjaku" zbog visokih temperatura...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.