Izvor: Blic, 13.Jun.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezonskim vozovima iz Topčidera za Solun i Sofiju od 14. juna

Od petka, 14. juna, počinje letnja sezona saobraćaja međunarodnih sezonskih vozova koja će trajati do 16. septembra. Kako je najavljeno iz kompanije "Srbija Voz", međunarodni sezonski voz Helas za Solun polaziće iz Topčidera u 18.35, a iz Soluna ka Beogradu u 18.51. Grčke železnice organizovale su autobuski prevoz putnika između Đevđelije i Soluna, i obratno.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sezonskim vozovima iz Topčidera za Solun i Sofiju od 14. juna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019

Od petka, 14. juna, počinje letnja sezona saobraćaja međunarodnih sezonskih vozova koja će trajati do 16. septembra...Kako je najavljeno iz kompanije "Srbija Voz", međunarodni sezonski voz Helas za Solun polaziće iz Topčidera u 18.35, a iz Soluna ka Beogradu u 18.51. Grčke železnice organizovale...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.