Izvor: Blic, 13.Maj.2020, 13:17

Sandra Obradović o NASILNOM PARTNERU: "Tukao me je dok sam dete NOSILA U STOMAKU, a tokom vikenda mi je uzeo sina, ne znam gde je, mislim da mi je sipao nešto u piće"

Manekenka Sandra Obradović oglasila se nakon drame koja se dogodila prošle nedelje, kada je optužila svog partnera da ju je pretukao. Nakon toga je policija protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, budući da je podvrgnuta alko-testiranju i izmereno je da u krvi ima dva promila alkohola.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) MODRICE, PODLIVI NA NOGAMA I LICU, POSEKOTINE Sandra Obradović pokazala potresne povrede: "Nasilje trpim već dve godine"

Izvor: Blic, 13.Maj.2020

Posle drame koja se dogodila prošle nedelje, manekenka Sandra Obradović, oglasila se nakon što je prošle nedelje optužila svog partnera da ju je pretukao, te je napravila snimak sa modricama koje ima po celom telu i sadržaj istog poslala našoj redakciji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.