Sada na Kritu možete iznajmiti krevet u dvorištu kuće (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2019, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada na Kritu možete iznajmiti krevet u dvorištu kuće (VIDEO)

Jedna Krićanka došla je na veoma originalnu ideju da iznajmi običan krevet pod vedrim nebom u dvorištu svoje kuće preko AirBnb-ja.

Gabrijela, instruktorka joge došla je na veoma dobru ideju da u dvorištu svoje bašte na Kritu iznajmi sobu na otvorenom koja može da ugosti tri osobe.

Svoju uslugu nazvala je "prirodnim hotelom", a kako kaže kada nema goste i sama voli da spava na otvorenom uživajući u svemu što priroda nudi.

Možda ova soba nema zidove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ili klimu, ali ima pogled od milion dolara, wi-fi i doručak koji je uključen u cenu. Što se tiče kupatila, ono je u prizemlju kuće, pa je vrlo praktično

I sama Gabrijela se iznenadila odzivom turista preko mreže AirBnb, pa tako već postoji preko 600 pozitivnih komentara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.