Izvor: Blic, 16.Maj.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU SE PITALI, A KONČANO STIŽE ODGOVOR Ako ona pobedi, menja se ključno pravilo Evrovizije

Australijanka Kejt Miler sa pratećim vokalima oduševila je Evropu na prvoj pulufinalnoj večeri Evrosonga spektakularnim nastupom jer su bukvalno njih tri lebdele sve vreme iznad scene i  uporedo maestralno pevale. Njihov nastup pokrenuo je lavinu komentara i polemiku o tome šta će Australija uopšte na Evroviziji, ali i šta će biti ako pobedi, budući da se takmičenje po propozicijama naredne godine seli u zemlju pobednika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ako ONA pobedi, Evrovizija menja KLJUČNO pravilo!

Izvor: Scandal.rs, 16.Maj.2019

Australijanka Kejt Miler je oduševila publiku na takmičenju Evrovizije. Nastup je pokrenuo polemiku o tome šta će Australija uopšte na Evroviziji, ali i šta će biti ako pobedi, budući da se takmičenje po propozicijama naredne godine seli u zemlju pobednika. Popularnost takmičenja za najlepšu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.