Izvor: Blic, 15.Feb.2020, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE MANJE PROSTORA ZA PUTNIKE Da li je u redu spustiti naslon sedišta u avionu?

Viralni video u kome putnik u avionu neprekidno ljulja naslon ispred sebe, jer ga je putnica spustila i time 'ušla' u njegov prostor, podstakao je rasprave o tome da li je u pravu žena koja je iskoristila mogućnost pomeranja naslona ili muškarac koji je stešnjen iza nje, piše portal SEEbiz.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Rasprava oko toga da li je u redu spustiti naslon sedišta u avionu

Izvor: Radio 021, 16.Feb.2020, 08:11

Snimak na kojem putnik u avionu neprekidno ljulja naslon sedišta ispred sebe, jer ga je putnica spustila i time "ušla" u njegov prostor, podstakao je rasprave o tome da li je u pravu žena koja je iskoristila mogućnost pomeranja naslona ili muškarac koji je stešnjen iza nje...Nastavnica Vendi Vilijams...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.