Izvor: Blic, 20.Maj.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENJE DUDAKOVIĆU Potresno svedočenje:„Telo devera pronađeno, a supruga nisam sahranila“

Na suđenju generalu Atifu Dudakoviću i još 15 pripadnika i komandanata Petog korpusa takozvane Armije BiH za zločine nad Srbima na području Krajine 1995. godine, svedok Tužilaštva BiH Mara Jeličić rekla je da joj je suprug Čedo ubijen 15. septembra te godine kada je iz Sanskog Mosta krenuo u selo Vrtače po invalidska kolica za decu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Moj Čedo je otišao deci po invalidska kolica, nikad se nije vratio!" Potresno prvo svedočenje na suđenju Dudakoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019

Mara Јeličić otkrila kako je njen suprug ubijen..Na suđenju generalu Atifu Dudakoviću i još 15 pripadnika i komandanata Petog korpusa takozvane Armije BiH za zločine nad Srbima na području Krajine 1995. godine, svedok Tužilaštva BiH Mara Јeličić rekla je da joj je suprug Čedo ubijen 15....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.