Izvor: Blic, 24.Avg.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRANCI DIVLJAJU, SRBI VOZE PIJANI Za samo 6 dana na srpskim putevima napravljeni NAJNEVEROVATNIJI PREKRŠAJI

Za samo šest dana koliko je trajala akcija saobraćajne policije "TISPOL" u okviru koje su se "lovili" bahati vozače u kršenju saobraćajnih propisa, kaženjeno je više od 25.000 vozača. Najveći broj njih sankcionisano je zbog brze vožnje, a zanimljivo je da su na srpskim putevima najbrže vozili stranci. S druge strane, naši državljani su često kažnjavani jer su za volan sedali pijani, neretko bez vozačke dozvole.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stranci se po Srbiji bahate tako što voze 250km/h, ali Srbi su i dalje neprevaziđeni: Oborili rekord u ovom prekršaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019

Policijski službenici zabeležili su neverovatna prekoračenja brzine..Za samo šest dana koliko je trajala akcija saobraćajne policije "TISPOL" u okviru koje je "lovila" bahate vozače u kršenju saobraćajnih propisa, kaženjeno je više od 25.000 vozača...Najveći broj njih sankcionisano je zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.