Izvor: Blic, 14.Maj.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANJE U BIH I HRVATSKOJ KRITIČNO Poplave oštetile mostove, jedno SELO POTPUNO POD VODOM, pojedina mesta odsečena (FOTO, VIDEO) (FOTO, VIDEO)

Nakon dva dana olujnog vetra i kiše Hrvatsku i BiH su danas zadesili ogromni problemi sa poplavama. Najveća drama odvija se u centralnim delovima Hrvatske i na severu Bosne i Hercegovine. U okolini Karlovca u Hrvatskoj čitavo jedno selo pod vodom, a na severu BiH pojedina naselja su potpuno odsečena. Na području Novog Grada u Republici Srpskoj izlile su se reke i poplavile nekoliko domaćinstava.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UŽIVO) POPLAVE U BOSNI I HRVATSKOJ Stanje kritično, jedno SELO POTPUNO POD VODOM, neka mesta odsečena (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Maj.2019

Nakon dva dana olujnog vetra i kiše Hrvatsku i BiH su danas zadesili ogromni problemi sa poplavama. Najveća drama odvija se u centralnim delovima Hrvatske i na severu Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Blic...

U HRVATSKOJ I BIH KRITIČNO ZBOG POPLAVA, ŠTA ČEKA SRBIJU Sva ta voda sada ide ka nama, ali - da li će nas nepogode ovaj put ZAOBIĆI?

Izvor: Blic, 14.Maj.2019

Obimne padavine izazvale su vanredno stanje u pojedinim delovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a sva ta voda Savom će se sliti u Srbiju. Ipak, stručnjaci uveravaju da nema mesta panici, poplave se ne očekuju, a čak možemo i da se nadamo prestanku padavina i razvedravanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.