Izvor: Blic, 27.Jan.2023, 09:43

ŠTA NAM POKAZUJU REZULTATI MICROSOFT-a I TESLE Rade Rakočević, piše za "Blic Biznis": Ko je ovih dana obradovao, a ko razočarao investitore

Američke kompanije koje su listirane na berzi objavljuju četiri puta godišnje svoje poslovne izvještaje i rezultate, i upravo se ovih dana nalazimo u tom periodu, kada se objavljuju rezultati za četvrti kvartal 2022. godine. Poslovanje najvećih kompanije utiče kako na cijenu njihovih akcija, tako i na kretanje cijena akcija njihovih konkurenata i berzanskih indeksa, zato se vrlo pažljivo prate i iščekuju. Među najpraćenijim kompanijama su Microsoft i Tesla, koji su objavili svoje rezultate u utorak odnosno sredu veče, piše u redovnoj kolumni za "Blic Biznis" direktor i osnivač Senzal capital Beograd.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.