BEOGRAĐANIN BRUTALNO LIKVIDIRAN U ŠVEDSKOJ: Saša Todorović upucan u glavu pred ženom i detetom!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAĐANIN BRUTALNO LIKVIDIRAN U ŠVEDSKOJ: Saša Todorović upucan u glavu pred ženom i detetom!

U Švedskoj ubijen Beograđanin Saša Todorović (55) zvani Trta, višestruko osuđivani kriminalac. Todorović je likvidiran u ponedeljak uveče u Stokholmu ispred jednog butika.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAĐANIN BRUTALNO LIKVIDIRAN U ŠVEDSKOJ: Saša Todorović upucan u glavu pred ženom i DETETOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019

Četiri svedoka gledala likvidaciju srpskog bosa..Saša Todorović, zvani Trta (55) iz Beograda, višestruko osuđivani kriminalac, ubijen je u Štokholmu u Švedskoj. Todorović je ubijen u ponedjeljak u 20 časova uveče, ispred jedne prodavnice u opštini Danderid u Štokholmu...Švedski "Ekspresen"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

UPUCAN U GLAVU PRED ŽENOM I DETETOM Kriminalac iz Srbije ubijen u Švedskoj

Izvor: Blic, 22.Avg.2019

Saša Todorović (55) zvani Trta iz Beograda, višestruko osuđivani kriminalac, ubijen je u Stokholmu u Švedskoj, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

KRIMINALAC IZ SRBIJE UBIJEN U ŠVEDSKOJ: Upucan u glavu pred ženom i detetom

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2019

Saša Todorović (55) zvani Trta iz Beograda, višestruko osuđivani kriminalac, ubijen je u Stokholmu u Švedskoj Saša Todorović (55) zvani Trta iz Beograda, višestruko osuđivani kriminalac, ubijen je u Stokholmu u Švedskoj.Todorović je ubijen u ponedeljak oko 20 sati uveče,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.