Izvor: Blic, 16.Maj.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE DILERA Pogledajte kako su članovi opasne NARKO-BANDE "pali" u gaćama i na spavanju (VIDEO)

U velikoj međunarodnoj akciji policije uhapšeno je sedam osoba za koje se sumnja da su članovi organizovane grupe, a sumnjiče se da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela. Srpska policija uhapsila je u Beogradu M. R. (41), V. N. (42), M. Č. (47), M. N. (39), M. M. (38), V. J. (47) i A. N. (45).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DILERI PALI U GAĆAMA! POGLEDAJTE SPEKTAKULARNO HAPŠENJE: Evo šta je naša policija kod jednog zatekla! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019

U zajedničkoj akciji policija i tužilаštаvа Srbije, Austrije, Češke i Slovаčke u Beogradu je uhаpšeno sedаm osobа, člаnovа orgаnizovаne kriminаlne grupe, zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su izvršile krivičnа delа neovlаšćenа proizvodnjа i stаvljаnje u promet opojnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.